Hitra Misjons- og Nærmiljøsenter

Velkommen til hjemmesiden vår

Kjære leser
En liten hilsen fra styreleder for Hitra Misjons- og Nærmiljøsenter. 
 
Å bli revet ut av et liv, som på mange måter var forutsigbart og trygt - til et liv hvor frykt og usikkerhet preger dagen, har blitt en stor prøvelse for oss alle. Alt har blitt satt på vent, og en uvirkelig følelse og redsel for morgendagen har inntatt oss. Vi er omgitt av strenge restriksjoner som vi tidligere ikke kunne forestille oss.

Knapt noen hadde forestilt seg at vi i trygge, rolige Norge skulle bli rammet av en slik trussel. Vi som har verdens beste helsevesen, penger på bok, trygt arbeid og god pensjon og full frihet til det det meste. Vi som kunne bestille ferieturer til alle verdens land med opplevelser for livet.

Plutselig er vår verden omsnudd. Vårt travle og kanskje litt luksuriøse og for mange -sorgløse liv har blitt satt på vent.

For mange har ulike sammenkomster vært oaser i livet.  Fellesskap med sang, musikk, ord og verbale innslag og felleskap rundt måltider, er nå ikke mulig slik situasjonen er. Savnet og ensomheten samt frykten for morgendagen har blitt merkbar for mange.

Et gammelt ordtak sier: "Han (eller hun) har møtt veggen." Det betyr en bråstopp i livet.  Dette er vel en følelse mange kan ha i disse dager.

Hva kan vi gjøre med det?
En liten hendelse fra virkeligheten:  To menn satt en kveld foran storvinduet på Hitra Misjons- og Nærmiljøsenter og  så ut i vinternatten.
" Så trist og mørkt det er,"  sier den ene.
" Ser du alle lysene ute?" sier den andre.

Jeg var den som så mørket, en kamerat så på lyset. Jeg lærte noe den kvelden.

Se framover. Vi gleder oss til igjen å samles om rike og fine opplevelser. 

Så har vi igjen fått en alvorlig påminnelse om at vi er sårbare, og kanskje ikke har så god kontroll som vi trodde. Vi har vel vært vant til å ta livets mange goder for gitt.

Så blir det ekstra viktig å ha en riktig kurs for livet og ha et trygt ankerfeste når livet røyner på.

Mitt ønske er at Guds beskyttelse må hvile spesielt over deg som leser dette.
Les gjerne Salme 91 fra Bibelboken.  Du kan også gå til linken under for å høre denne salmen fra YouTube

Mvh. Nils Vang


https://www.bing.com/videos/search?q=salme+91&&view=detail&mid=F5A11DCA4E6A10C4DCD2F5A11DCA4E6A10C4DCD2&rvsmid=784D105095598CCB74C6784D105095598CCB74C6&FORM=VDRVRV
All virksomhet på Hitra Misjons- og Nærmiljøsenter er avlyst inntil videre.

Kontaktes på mobil: 48 21 95 74
 


HYGGESTUND
I vår blir hyggestundene lagt til annenhver tirsdag f.o.m. februar. Se datoer i venstre kolonne under 2020-arrangementene.

VÅRKALENDEREN - 2020

Nå kan du se VÅRKALENDEREN, 2020 for Hitra Misjons- og Nærmiljøsenter.

Kontakt Nils Vang - post@hitramisjonshus.net hvis du har innspill til kalenderen
Du kan også få tilsendt denne ved å kontakte meg på e-posten ovenfor.
Velkommen!

UNGDOMSGRUPPA
Også i vår vil Janne Karine og Kristin samle ungdommer til lørdagsfellesskap. Samlingene er lagt til 10 lørdager mellom kl. 12:00 og 14:00. Her er det åpent fellesskap hvor ungdommene samtaler om viktige ting, deler sine opplevelser om mye og mangt, og ikke minst fokus på veiledning og hjelp som Bibelen ønsker å gi mennesker. 
Har du spørsmål om opplegget, kontakt post@hitramisjonshus.net.

ØYSANG OG FIDELIS
Sangkorene fortsetter med sine øvinger på faste tidspunkter. ( Se 2020: Vårkalender i venstrekolonnen) Har du lyst til å delta i korsang, kontakt lederne, eller send henvendelser til post@hitramisjonshus.net  og Red. videreformidler kontakt til lederne. 
Velkommen inn i et trivelig sangfellesskap!